12.Sınıflar Ders Programı - 12 Ekim 2020 tarihi itibari ile geçerlidir.

12.Sınıflar Programı İndirmek için TIKLAYINIZ.

AÇIKLAMALAR

1- 12. Sınıf Yüz Yüze Eğitimler okulumuzda Pazartesi-Salı ve Perşembe-Cuma günleri belirtilen ders programı doğrultusunda yapılacaktır.

2- Yüz yüze eğitim yapacak öğrenci listeleri Sınıf Rehber Öğretmenleri tarafından öğrencilere whatsaap grubları tarafından bildirilecektir.

3- Yüz yüze eğitim ve Canlı dersler aynı yapılacaktır. (Örnek olarak; Pazarrtesi 09.00-09.30 saatleri arasında okulda 12A sınıfının 1.grubunun dersi var iken, okula gelmeyen diğer evlerinden online canlı eğitime katılacaklardır. Okulda ders veren öğretmen derse başlamadan önce akıllı tahta üzerinden Zoom Programı çalıştırarak ilgili id ve parolayı okula gelmeyen grubla paylaşacaktır. Böylece aynı anda yüz yüze ve canlı ders yapılmış olacaktır. Akıllı tahtalara canlı ders için gerekli donanımlar sağlanmıştır.

4- Çarşamba günü tüm 12. sınıflar programları doğrultusunda canlı ders yapacaklardır. (1.2.3.4.5.8 dersler Açık Kaynaklı Zoom Programı üzerinden yapılacaktır, 6. ve 7.Dersler EBA Canlı ders uygulamasından yapılacaktır.)

5- EBA Canlı Dersler ile ilgili öğrenci-öğretmen EBA sayfasında görülmediği durumda ya da EBA Canlı derse bağlanmada sorun yaşandığında ders öğretmenleri Açık Kaynaklı Zoom Programı üzerinden dersler yapılacaktır.

6- Okulda uygulanan yüz yüze eğitim dersleri uzaktan eğitim şeklinde yapılacaktır.

7- Canlı derslerde (EBA/ZOOM) öğrenci yoklamaları alınacaktır.

8- Öğrenciler yıllık planlarda belirtilen ders müfredatından sorumludurlar. Okulumuz tarafından ileri tarihlerde yüz yüze yapılacak olan sınavlar hakkında daha sonra bilgi verilecektir.

9- Canlı derslere öğrenciler gerçek Ad ve Soyadları ile kabul edilecektir. Farklı isimlerle katılan hiçbir öğrenci canlı derslere alınmayacaktır.

10- BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURUMU Kanunlarına göre öğrenci veya velilerin Canlı dersleri kayıt altına alması, paylaşması ve canlı ders videolarının üzerinde oynama yaparak değiştirmesi suç ve yasaktır.

11- Canlı derslerde öğrencilerin uygunsuz yazım dili kullanmaları suç ve yasaktır.

12- EBA ve ZOOM programı üzerinden yapılacak canlı derslere öğrenciler kameraları kapalı olarak derse katılacaktır. Öğrencilerin mikrofonları ders süresince kapalı olacaktır, öğretmen istediğinde açılacaktır.

13- Açık Kaynaklı Zoom programı üzerinden yapılacak derslerde ders başlamadan önce ilgili öğretmen, whatsaap sınıf grupları üzerinden ID, parola bilgilerini gönderecektir.

Yayın: 09.10.2020 - Güncelleme: 09.10.2020 20:50 - Görüntülenme: 338