9.Sınıflar Ders Programı - 12 Ekim 2020 tarihi itibari ile geçerlidir.

9.Sınıflar Programı İndirmek için Tıklayınız.

AÇIKLAMALAR

1- 1.2.3.4.6.7.8 dersler Açık Kaynaklı Zoom Programı üzerinden yapılacaktır.

2- 5. Ders EBA Canlı ders uygulamasından yapılacaktır.

5- EBA Canlı Dersler ile ilgili öğrenci-öğretmen EBA sayfasında görülmediği durumda ya da EBA Canlı derse bağlanmada sorun yaşandığında ders öğretmenleri Açık Kaynaklı Zoom Programı üzerinden dersler yapılacaktır.

6- Okulda uygulanan yüz yüze eğitim dersleri uzaktan eğitim şeklinde yapılacaktır.

7- Canlı derslerde (EBA/ZOOM) öğrenci yoklamaları alınacaktır.

8- Öğrenciler yıllık planlarda belirtilen ders müfredatından sorumludurlar. Okulumuz tarafından ileri tarihlerde yüz yüze yapılacak olan sınavlar hakkında daha sonra bilgi verilecektir.

9- Canlı derslere öğrenciler gerçek Ad ve Soyadları ile kabul edilecektir. Farklı isimlerle katılan hiçbir öğrenci canlı derslere alınmayacaktır.

10- BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURUMU Kanunlarına göre öğrenci veya velilerin Canlı dersleri kayıt altına alması, paylaşması ve canlı ders videolarının üzerinde oynama yaparak değiştirmesi suç ve yasaktır.

11- Canlı derslerde öğrencilerin uygunsuz yazım dili kullanmaları suç ve yasaktır.

12- EBA ve ZOOM programı üzerinden yapılacak canlı derslere öğrenciler kameraları kapalı olarak derse katılacaktır. Öğrencilerin mikrofonları ders süresince kapalı olacaktır, öğretmen istediğinde açılacaktır.

13- Açık Kaynaklı Zoom programı üzerinden yapılacak derslerde ders başlamadan önce ilgili öğretmen, whatsaap sınıf grupları üzerinden ID, parola bilgilerini gönderecektir.

Yayın: 09.10.2020 - Güncelleme: 09.10.2020 20:28 - Görüntülenme: 239