Karşıyaka Lisesi

Şehit İbrahim Er Sk. No 50 Alaybey Karşıyaka İZMİR
Vizyon
Öğrencilerin kendileri için hazırladığımız ideal eğitim-öğretim ortamından en iyi biçimde yararlanarak, ülkemizin seçkin üniversitelerini kazanmalarını sağlamak, seçkin bir ortaöğretim kurumu olmak ve diğer okullara rehberlik etmektir.
Misyon
İnsan hak ve özgürlüklerine saygılı, ulusal değerleri sahiplenen, dünyadaki gelişmelere açık, Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseyen, bilimsel düşünen, yaratıcı, sanat sever, çalışkan, bilişim teknolojilerini kullanan, yetkin yurttaşlar yetiştirmek için varız. (Okulumuz fikren ve vicdanen özgür ve çağdaş bireyler yetiştirir.)
Başarılar
Başarılarımız 2012-2013 YILI BAŞARILARIMIZ KÜLTÜR EDEBİYAT ALANINDAKİ BAŞARILARIMIZ 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Şiir Yarışması: • Buket Pirci…………. İlçe 2.si Kompozisyon Yarışması: • Ulaş Baybaş………….. İlçe 3.sü 24 Kasım Öğretmenler Günü Kompozisyon Yarışması: • Buket Pirci…………...İlçe 3.sü Öğretmenler Arası Kompozisyon Yarışması: • Şule Aktepe………….. İlçe 1.si Öğretmenler Arası Şiir Yarışması: • Şule Aktepe………….. İlçe 2.si Avrupa Birliği “Farklılıklar içinde Birlik” temalı öykü yarışmasında Beril Tuna da İzmir İlinde ilk üçe girerek İstanbul Büyükada’da tatil ve seminer hakkı kazanmıştır. 2010 - 2011 YILI BAŞARILARIMIZ SPORDAKİ BAŞARILARIMIZ • Taekwondo İl ve Türkiye birinciliği - Nasuf ERKIZAN • Taekwondo İl üçüncülüğü, Türkiye beşinciliği - Funda DENE • 3 bin metre İlçe Birinciliği, 5 bin metre il birinciliği - Abdurrahman BABÜR • Karşıyaka Lisesi Kız Futsal takımı İzmir Şampiyonluğu • Badminton Genç ERkekler Kaymakamlık Kupası birinciliği KÜLTÜR EDEBİYAT ALANINDAKİ BAŞARILARIMIZ 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Şiir Yarışması: • Buket Pirci…………. İlçe 1.si Kompozisyon Yarışması: • Ezgi Gedik………….. İlçe 2.si 24 Kasım Öğretmenler Günü Şiir Yarışması: • Ulaş Baybaş………… İlçe 1.si • Başak Kuru…………..İlçe 3.sü Kompozisyon Yarışması: • Başak Kuru…………...İlçe 1.si • İlkin Beste Çırak……...İlçe 2.si Öğretmenler Arası Kompozisyon Yarışması: • Şule Aktepe………….. İlçe 2.si Karşıyaka Lisesi Hilmi ziya Apak Edebiyat Ödülü: Kompozisyon Yarışması: • Buket Pirci………….Okul 1.si 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü Şiir Yarışması: • Buket Pirci………….. İlçe 1.si 18 Mart Çanakkale Zaferi Kompozisyon Yarışması: • Buket Pirci……………İlçe 1.si İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB)`nin Yenilenebilir Enerji -Yeşil Ev Projesi Kompozisyon Yarışması: • Elif Nur Gürel………….. İl 3.sü Kutlu Doğum Haftası Makale Yarışması: • Buket Pirci ………..İlçe 2.’si Turizm Haftası Kompozisyon Yarışması: • Buket Pirci ……… İlçe 1.’si • Başak Kuru ……..İlçe 2.’si • Beril TUNA ……..İlçe 3.’sü Takev Kısa Film Yarışması • “Varolmanın Dayanılmaz Ağırlığı” Mansiyon Ödülü 2009 - 2010 YILI BAŞARILARIMIZ • ATLETİZM İL BİRİNCİLİĞİ • BOKS EGE BÖLGE BİRİNCİLİĞİ • KARATE İZMİR BİRİNCİLİĞİ • YELKEN AVRUPA 3.LÜĞÜ • OKULUMUZ MÜZİK GRUBU HÜRRİYET GENÇ NOTA ELEMELERİNDE FİNALİST OLDU. • ULUSLAR ARASI İZMİR BİLİM OLİMPİYATLARI OTOMATİK BİTKİ SULAMA PROJEMİZ SERGİLENMEYE DEĞER ESER KABUL EDİLDİ.
Rehber Öğretmen :
Derslik :33<
Müzik Sınıfı :
Resim Sınıfı :
Öğretim Şekli :Gündüz - Normal
Doğal Gaz
ADSL (1 Mbit)
Pansiyon Bilgileri
İzban Alaybey Durağı
Şehit İbrahim Er Sk. No: 50 Alaybey Karşıyaka İZMİR
Okulumuz Karşıyaka İlçe Merkezindedir.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu