İZMİR / KARŞIYAKA - Karşıyaka Lisesi

Karşıyaka Lisesi

BAHÇELİEVLER MAH. 1851/4 SK. KARŞIYAKA LİSESİ BLOK NO: 15 KARŞIYAKA / İZMİR
Vizyon
Öğrencilerin kendileri için hazırladığımız ideal eğitim-öğretim ortamından en iyi biçimde yararlanarak, ülkemizin seçkin üniversitelerini kazanmalarını sağlamak, seçkin bir ortaöğretim kurumu olmak ve diğer okullara rehberlik etmektir.
Misyon
İnsan hak ve özgürlüklerine saygılı, ulusal değerleri sahiplenen, dünyadaki gelişmelere açık, Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseyen, bilimsel düşünen, yaratıcı, sanat sever, çalışkan, bilişim teknolojilerini kullanan, yetkin yurttaşlar yetiştirmek için varız. (Okulumuz fikren ve vicdanen özgür ve çağdaş bireyler yetiştirir.)
Başarılar
Başarılarımız 2016- 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI Kız voleybol takımımız ilçe şampiyou, Erkek basketbol takımımız ilçe 3. sü oldu. Karatede okulumuz öğrencisi Haktan Demirelli İzmir 1.si oldu. Yüzmede öğrencimiz Burak Çakmakçı serbest stil 100 m. de İzmir 1.si oldu. Atletizm Gençler B kategorisinde Tibet SANCAK 200 m. İzmir 1. Si ve 100 m. İzmir 3. sü, Atletizm Gençler B kategorisinde Sena ERKAN gülle atmada İzmir 1. Si Yüzme 100 m. serbest dalında Burak Çakmakçı İzmir 1. si oldu. Öğrencilerimizden Kaan Şen de Kick Boks da İzmir birincisi oldu. İlçe basketbol müsabakasında okulumuz erkek takımı ilçe 3. sü, kız basketbol takımımız ilçe 4. sü oldu. Boks dalında öğrencimiz Eray Yavaş 80 kg da İzmir 1. si , Hüseyin Faruk Başol 54 kg da İzmir 2. si oldu. Okulumuz öğrencilerinden Haktan Demirelli Karate de İzmir İl birincisi olarak bölge yarışmasında okulumuz ve İlimizi temsil etti. Atletizm gençler B kategorisinde Sena ERKAN gülle atmada Türkiye 1. si Yüzme 100 m. serbest dalında Burak Çakmakçı Türkiye 6. sı oldu. Karate de İzmir İl birincisi olarak bölge yarışmasında okulumuz ve İlimizi temsil eden Okulumuz öğrencilerinden Haktan Demirelli Kahramanmaraş´da yapılan Türkiye Şampiyonasında yarıştı ve Türkiye 1.si oldu. Boksda öğrencimiz Eray Yavaş 80 kg Türkiye ikincisi oldu. Atletizm kız ve erkek takımımız ilçe müsabakalrında başarılı sonuşlar aldı. Erkek 4x100 m bayrak takımımız ilçe 1. Si oldu. 50 m müsabakasında Tibet Sancak ilçe birincisi, yine aynı mesafede Ogün Zengin ilçe 2. si, Sadullah Dikenli de 50 m engelde ilçe 3. sü oldu. 2014- 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI Kickbox dalında öğrencimiz Celal DURMAZ Ege Bölge 1. si olmuştur. 2012-2013 YILI BAŞARILARIMIZ KÜLTÜR EDEBİYAT ALANINDAKİ BAŞARILARIMIZ 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Şiir Yarışması: • Buket Pirci…………. İlçe 2.si Kompozisyon Yarışması: • Ulaş Baybaş………….. İlçe 3.sü 24 Kasım Öğretmenler Günü Kompozisyon Yarışması: • Buket Pirci…………...İlçe 3.sü Öğretmenler Arası Kompozisyon Yarışması: • Şule Aktepe………….. İlçe 1.si Öğretmenler Arası Şiir Yarışması: • Şule Aktepe………….. İlçe 2.si Avrupa Birliği “Farklılıklar içinde Birlik” temalı öykü yarışmasında Beril Tuna da İzmir İlinde ilk üçe girerek İstanbul Büyükada’da tatil ve seminer hakkı kazanmıştır. 2010 - 2011 YILI BAŞARILARIMIZ SPORDAKİ BAŞARILARIMIZ • Taekwondo İl ve Türkiye birinciliği - Nasuf ERKIZAN • Taekwondo İl üçüncülüğü, Türkiye beşinciliği - Funda DENE • 3 bin metre İlçe Birinciliği, 5 bin metre il birinciliği - Abdurrahman BABÜR • Karşıyaka Lisesi Kız Futsal takımı İzmir Şampiyonluğu • Badminton Genç ERkekler Kaymakamlık Kupası birinciliği KÜLTÜR EDEBİYAT ALANINDAKİ BAŞARILARIMIZ 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Şiir Yarışması: • Buket Pirci…………. İlçe 1.si Kompozisyon Yarışması: • Ezgi Gedik………….. İlçe 2.si 24 Kasım Öğretmenler Günü Şiir Yarışması: • Ulaş Baybaş………… İlçe 1.si • Başak Kuru…………..İlçe 3.sü Kompozisyon Yarışması: • Başak Kuru…………...İlçe 1.si • İlkin Beste Çırak……...İlçe 2.si Öğretmenler Arası Kompozisyon Yarışması: • Şule Aktepe………….. İlçe 2.si Karşıyaka Lisesi Hilmi ziya Apak Edebiyat Ödülü: Kompozisyon Yarışması: • Buket Pirci………….Okul 1.si 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü Şiir Yarışması: • Buket Pirci………….. İlçe 1.si 18 Mart Çanakkale Zaferi Kompozisyon Yarışması: • Buket Pirci……………İlçe 1.si İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB)`nin Yenilenebilir Enerji -Yeşil Ev Projesi Kompozisyon Yarışması: • Elif Nur Gürel………….. İl 3.sü Kutlu Doğum Haftası Makale Yarışması: • Buket Pirci ………..İlçe 2.’si Turizm Haftası Kompozisyon Yarışması: • Buket Pirci ……… İlçe 1.’si • Başak Kuru ……..İlçe 2.’si • Beril TUNA ……..İlçe 3.’sü Takev Kısa Film Yarışması • “Varolmanın Dayanılmaz Ağırlığı” Mansiyon Ödülü 2009 - 2010 YILI BAŞARILARIMIZ • ATLETİZM İL BİRİNCİLİĞİ • BOKS EGE BÖLGE BİRİNCİLİĞİ • KARATE İZMİR BİRİNCİLİĞİ • YELKEN AVRUPA 3.LÜĞÜ • OKULUMUZ MÜZİK GRUBU HÜRRİYET GENÇ NOTA ELEMELERİNDE FİNALİST OLDU. • ULUSLAR ARASI İZMİR BİLİM OLİMPİYATLARI OTOMATİK BİTKİ SULAMA PROJEMİZ SERGİLENMEYE DEĞER ESER KABUL EDİLDİ.
Öğretim Şekli :Gündüz - Normal
Doğal Gaz
İzban Alaybey Durağı
Bahçelievler, 1851/4. Sk. No:15, 35600 Karşıyaka/İzmir
Okulumuz Karşıyaka İlçe Merkezindedir.