Ekm

YÜZ YÜZE EĞİTİMİN YOĞUNLAŞTIĞI ŞU GÜNLERDE ÖĞRETMENLERİMİZE COVİD-19  SALGININA  YÖNELİK ALINABİLECEK TEDBİRLER İLE İLGİLİ 26.10.2020 TARİHİNDE BİYOLOJİ ÖĞRETMENİ NESRİN YURTERİN TARAFINDAN SALGINLA BAŞ ETME YOLLARI KONULU SEMİNER  DÜZENLENMİŞTİR. SEMİNERDE YÜZ YÜZE EĞİTİMDE ÖĞRENCİLERİMİZİ VE EĞİTİM PERSONELİMİZİ SALGINA KARŞI KORUMAYA YÖNELİK KARŞILIKLI FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNULMUŞTUR.

Ekm

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı 1.SINAV TAKVİMİ

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı 2.SINAV TAKVİMİ

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı 12.SINIFLAR İÇİN 2.SINAV TAKVİMİ

Ara

Okulumuz Karşıyaka Lisesi 2019-2023 Stratejik Plan Paydaş  Anketlerinin linkleri aşağıdadır. Veli ve Öğrencilerimizin ankete katılmaları önemle rica olunur. Anket sonuçları bilimsel yöntemlerle değerlendirilecek olup başka amaçla kullanılmayacaktır. O nedenle, anketi dolduranın kimliği önem taşımamaktadır.

Ara